Benvinguts al nou curs!

Benvinguts al nou curs!

Som els nens i nenes de p4, p5, 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è; volem explicar-vos com hem començat aquest nou curs!
Per començar, hem canviat els torns: els del B mengem al primer torn i els de l’A i C al segon, ja que així es varia respecte l’any passat.
Una altra de les novetats d’aquest curs és que hem obert un nou espai de dinar a la sala de psicomotricitat. Hi dinem dos grups i així guanyem en tranquil·litat als tres menjadors.
Una de les coses que no han canviat són els espais que ens ofereixen per a l’estona de lleure: Belluga’t (ball i música), Mediateca (material audiovisual i àudio), Creativitat (arts plàstiques), Jocs de taula (escacs, parxís, cartes…), Pati-pista (jocs dirigits al gimnàs o a la pista) i Sorpresa (on hi cap tot allò que no té espai propi, o les idees que aportem: màgia, karaoke, malabars…). la novetat d’aquest any és que en algun espai (mediateca, sobre tot) obrim dues opcions, una per als més grans i una per als més petits. Volem recordar que els que dinem al primer torn, els espais els fem després de dinar; els que dinen al segon torn, en canvi, tenen els espais abans de dinar. D’aquesta manera tots podem gaudir de l’espai!
La comissió de salut ens fa una xerrada sobre rentar-se les dents. És a partir de llavors que podem començar a portar el raspall per poder-nos raspallar les dents a l’estona de migdia (sempre després de dinar). És important recordar que no cal que portem pasta de dents, tan sols amb el raspallat ja les tenim netes!
Igualment, volem recordar que tots els nens i nenes que es queden a dinar hem d’utilitzar tovalló, ja que encara que ens fem grans, ens podem embrutar i, utilitzant correctament el tovalló podem evitar-ho. Així, recordem que encara tenim una caixa de tovallons extraviats (sense nom o amb el nom esborrat i que cap nen ha reconegut com a seu), si algun pare o mare troba a faltar tovallons (d’aquest any i de l’any passat) es passi per l’escola per retrobar-lo.
Hem començat aquest nou curs amb moltes ganes i molt contents de tornar a estar aquí!

Deixa una Resposta