Els tovallons

Els tovallons

A l’inici de trimestre vam canviar la organització dels tovallons. Es va col·locar un moble al distribuïdor del mòdul amb un espai per a la caixa de cada classe. Així, quan els nens i les nenes arriben, abans d’entrar al seu menjador van al moble i, de dins de la caixa, treuen el seu tovalló. Un cop acabat de dinar, igualment, abans de sortir al pati, deixa el tovalló dins la caixa de la classe.

Hem fet valoració de la iniciativa i, per això hem contat tots els tovallons que hi ha a les caixes, deixant fora, per tant, els tovallons que no venen de casa i els que es queden a les motxilles. La gràfica resultant és la següent, veient que, malgrat no el porten el 100% dels nens i nenes de les classes (excepte les dues classes de P3, Muntanya i Neu) sí que ha augmentat el nombre de tovallons per classe.

També aprofitem per recordar que és molt important que els tovallons tinguin el nom marcat de forma clara, ja que així evitarem que es perdin o ningú els reconegui. El número de tovallons extraviats supera els 50!

 

Deixa una Resposta