Funcionament

Funcionament Espai Migdia

L’Espai Migdia té lloc entre les 12.30 i les 15.00 hores. Durant aquesta estona interlectiva, els nens i nenes que així ho necessiten poden dinar a l’escola.

És un espai que dona continuïtat a la línia pedagògica del centre, amb la intenció de donar coherència a les vivències que els alumnes tenen a l’escola durant el dia.

Aquest espai està estructurat en dos moments importants, l’estona de dinar i l’estona de lleure o descans: 

Durant l’àpat, l’equip de migdia acompanya els nens i nenes en el seu desenvolupament afavorint l’autonomia, treballant els hàbits i convidant a tastar els aliments, respectant sempre el ritme evolutiu de cada infant. Gràcies al menú ecològic i de proximitat que ofereix l’entitat Natural Cuina, i que es cuina a les instal·lacions de l’escola, acompanyem els nens i nenes per aconseguir una relació saludable amb el menjar tan física com emocionalment. 

En l’estona de lleure, s’ofereixen propostes pedagògiques, respectant el temps lliure dels infants i s’aprofita les situacions que es poden donar en el dia a dia com a oportunitats d’aprenentatge per una bona convivència. 

L’equip de coordinació de l’espai migdia, de la mà de la cooperativa +Educació, vetllen per una bona gestió tant econòmica com pedagògica del servei i, juntament amb l’equip de monitores, treballen en continua coordinació amb el professorat i les famílies per poder fer possible aquesta coherència en tota la filosofia del centre. 

  • 12.30 – 13.20 hores: Educació infantil (aules)
  • 12.30 – 13.20 hores: Línia A de primària (menjadors)
  • 13.30 – 14.20 hores: Línia B i C de primària (menjadors)