P3 Muntanya i Neu

Entrem al segon trimestre d’aquest curs amb els infants de P3 molt ben adaptats. Se’ls veu tranquils i confiats amb les seves Mestres de migdia i amb l’espai en general. Saben les rutines a fer i les fan d’allò més bè. Poc a poc van adquirint hàbits d’autonomia com ara: rentar-se les mans, recollir el seu plat i posar les sobres del menjar a les escombraries, deixar els tovallons al calaix, treure i posar les sabates…

Després de dinar, cap a les 13.20 aproximadament, es posen als llitets i qui vol dorm o descansa. S’apaguen llums i es posa música relaxant. Aquest és un moment molt maco, les Mestres de migdia van passant pels llits i els hi fan carícies  fins que s’acaben dormint…

A les 14.30 hores toca anar despertant als infants, i se’ls convida a fer un joc tranquil abans de que arribin les Mestres a les 15 hores. A aquesta hora ja están descansats i amb molt energía per a continuar jugant i aprenent.

https://vimeo.com/525463027/6667d53a23

Deixa una Resposta